למה כל כך שקט פה?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/07/2010 | 15:14 | מאת: שלומי

למה אתם לא רוצים לדסקס כל מיני דברים? אתם אולי בדיכאון? בגלל המצב הבטחוני או המצב הכלכלי או הגרעיני או המזג אוירי או התרבותי או הדתי או הגלובלי או התילחס תיזי? טייק יור פיק. איי דונט גיב א דם יו גוט איט? טוף נו עברנו את פרעה נעבור גם את המשטים והעזתים אתן לכם עצה בחינם, חיני חינם, אני חש לארג' היום, אל תפתחו חדשות, אל תקראו עיתונים ואל תיכנסו לאתרי חדשות בנט. נקודה. סה טו. ואז הכל יהיה וורוד. בדוק. כל פעם שיש לי בעיה של עודף שמחה, אני פותח חדשות ומתאזן. כל הפוליטיקאים מניאקים עושים דאווינים והם אלו שמחליטים כאן את ההחלטות במדינה. הכל שקר. יאללה אלו הגיגי הדפקטיביים להיום אולי הם גם יהיו האפקטיביים? מי יודע? אנחנו לא יודעים כלום. נאדה. גורנישט. ויש לנו מודיעין שווה למקום שעליו יושבים. אם פתאום ימח שימו נאסרללה הרשע או אחמדיניג'אד הגמד ההמן יחליטו לשלוח טילים לכאן, מי יעצור בעדם? אדון אהוד ברח? אדון פיפי נתניהו? אף אחד לא יעצור, רק הקדוש ברוך הוא. צ'מעו לי ילדים מה אני אומר לכם. וזהו ז\ה. אין לי כח להתווכח כרגע. זה המצב. תעשו כיף חיים מייק לוב והעיקר, תהיו נחמדים למשפחה שלכם. למה, החיים קצרים. נאו איז דה טיים. לא אחר כך נאו! ביי ד"ש חם ונשיקות

14/07/2010 | 19:25 | מאת: שמחוש....

הכל באשמת החום המתיש הזה שמתיש לנו את החיים מי היה מאמין שלפני 30 שנה לא היו מזגנים בדירות בישראל היום בכל חדר מותקן מזגן רוצים למכור לנו מזגנים צבעוניים. לא שיש לי תנגדות לצבעונים האלו אבל לא מספיק שהתנחלו אצלנו חצי מליון סודאנים שעלו לארץ מקניה ?

15/07/2010 | 00:03 | מאת: צל

תפסיקי לבלבל לי את החום !אני חם וזה בכלל לא רע שמחוש . הנה שיר ששלחו לי במייל כששאלתי על אייל גולם, ן , הסבירו לי שהוא מלך והשירים שלו פשוט להתאהב .וואללה יש משהו בבחור . עפתי , טסתי , הכל נכון ! תוציאי לך את טתורקיה מהראש !! בהיייייי  http://www.youtube.com/watch?v=7J0MR4RUkrk

14/07/2010 | 23:57 | מאת: צל

תאמין או לא , אני לא מדסקסים מסיבות שלא נמנו על התפריט הקצרצר שלך . הדיכאון אצלי הוא חבר ילדות , שירתנו יחד ביחידה קרבית ! הדיכאון הוא קצין צהל במשפחה של אני ! הוא המסכן בטח לא אשם בכלום . זה לא שאני טיפוס דכאוני על כדורים , אוהוהההה לא ! אלוהים שבגרביים יודע שממש לא ולא . פשוט מודע למורדות של מסלולנו המהיר . שמח לגלות ולדעת שאתה לארג , אין ספק שאתה לא סובל מעצירות – לפחות מבחינה מדעית הקשר קיים . שלומי לראשות הממשלה ! תמיד רציתי ראש ממשלה שמדגיש כי החיים קצרצרים !!!יאללה אני רוצה אחד כזה בראש ! אתה בטח מגחך לך , אני מתכוון לכל אות ומילה ! מי ייתן יום יבוא ,וריבונו של ישראל ימנה אחד כמו שלומי (או לא כמ)ו לראשות ממשלת המדינה של ישראל ! אבל בטח כמו כולם גם אתה .... לא תהפוך את השולחן ממנו אתה זולל ?! לפחות זה יהיה אתה . חוקיי המארמרה יכשפו גם אותך ככל הנראה והנצפה .(בגדר מחשבה !) ד"ש חמה למיכל . נתראה בקרוב .