אין לי כח לחיות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/07/2010 | 01:08 | מאת: נוגה

בס"ד, אין לי כח לחיות, איך אפשר בכל אופן להמשיך את החי'ים, זו שוב הבדידות האיומה שהורגת אותי לגמרי. אין אף אף אף אחד בעולם שאכפת לו ממני, אפילו לא אחד. אני מרגישה לפעמים שאני רוצה להתאבד, אני נשמה מתה בגוף חי. איך אפשר לשרוד?

10/07/2010 | 01:03 | מאת: איריס

לדעתי, כדאי לך להתייעץ עם פסיכולוג, יש להם קבוצות תמיכה, מאורגנות, תוכלי למצוא שם חברות, ידידות, הרבה פעמים, אנשים באוטובוס, רוצים להחליף איתי מספרי טלפון ולהתחבר, אבל אני בדרך כלל עסוקה, עם העבודה, הבית, בזמן החופשי אני אוהבת מאוד להיות לבד עם עצמי: לקרוא עיתון, לגלוש באינטרנט , לשחק משחקי מחשב לטפל בחיות שלי, לבד! אני לא בודדה, כי טוב לי להיות לבד...אבל, אני יכולה להבין אותך, פשוט, כנראה שאת עובדת לבד, ולכן מחפשת חברות, אני לעומתך כשאני עובדת אני עובדת עם אנשים כל היום...אולי זה מה שחסר לך

11/07/2010 | 11:52 | מאת: נוגה

בס"ד, תודה לך על תגובתך. אני רוצה להסביר לך שהבדידות שלי נובעת מזה שגם כשאני נמצאת בין אנשים אני מרגישה בודדה מאוד, אין אף בעולם שאכפת לו ממני באמת, שמתענין, שאני מרגישה שאכפת לו ממני, שאני יכולה לספר לו את כל מה שעובר עלי והוא יבין, אני נמצאת פיזית בין אנשים אבל לא רגשית, לכן אני מבקשת ממכם חברי פורום היקרים את התמיכה הרגשית והאכפתיות, מקווה שזה אפשרי, תודה ולהתראות בינתי'ים.

14/07/2010 | 12:21 | מאת: נוגה

בס"ד, לאחרונה אני בחולשה נפשית איומה, אני פשוט אוכלת בלי שליטה כי אין לי שום כוח לשמור דיאטה, לפני כן ירדתי בערך 5 קילו, ועכשיו נראה לי שעליתי אותם בחזרה, אין לי שום כוח נפשי שום כוח ושום כוח, אבדתי שליטה על האוכל ועל החי'ים, בבקשה תחזקו אותי כמה שאפשר.

14/07/2010 | 19:29 | מאת: שמחוש....

לכולנו ישנן תקופות לא קלות בחיים וגם אנו לפעמים חשים בבדידות שכביכול או לא כביכול אין לנו חברים , מדובר בתחושות סובייקטיביות ולא פשוט לתת לך איזו עצה טובה. אני חושבת שבאמת כדאי לך להתייעץ עם פסיכולוג שינחה אותך איך לצאת מהדיכי הזה. אני מאחלת לך רק בריאות נפשית ותמיד אהייה כאן כדי לנסות לתת לך מילה טובה.