the 4 letter word

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

07/07/2010 | 17:08 | מאת: מילת 4 האותיות

זהו אני כבר מרגישה יותר טוב! איזה שיחרור !!

08/07/2010 | 10:09 | מאת: שלומי

וואט דה פאק יו טוקינג אבאוט?

08/07/2010 | 10:25 | מאת: מיכל...

All you need is love love is all you need. שלומקה מה קורה? תעשה לי סדר עם עניין החתונות והלידות אצלך במשפחה ומי לומדת מה ומי עושה מה...נו נו אני כבר במתח!

08/07/2010 | 12:29 | מאת: א

משמעותו המילה "FUCK" שבעיברית זה רק שלוש אותיות "פאק" ולפי השיר "מי פילל פילל, מי מילל מילל שכזאת יקראאאא לי לעזאזאל הפרטיזן אביהו מדינה מילים: עממי לחן: עממי שתף שם הרחק ביער אלון עתיק ניצב ולידו בדשא הפרטיזן שכב והוא שכב בלי נוע שוב אינו נרדם תלתלי זהב לו רוח תפזרם שם הרחק בבית אמא בוכיה בדמעות של צער לוחשת אומללה אותך בני גידלתי שמרתי מכל רע רק כדור עופרת בך בני פגע היו הייתה לי אשה אשת חייל ברחה ממני בדמי הליל לקחה איתה את בני הקטן את בני מחמדי יהונתן מי פילל פילל ומי מילל מילל שכזאת יקראני לעזאזל ילדי הרחובות יודים בי אבן קוראים לי שיכור ממרמרים את חיי אך למה ומדוע תרדפוני אחי בגללך הבקבוק (יחרים אבוק) לעזאזל מי פילל פילל ומי מילל מילל שכזאת יקראני לעזאזל http://www.youtube.com/watch?v=bzREmHlPadc&feature=PlayList&p=D38A02DF49908E3C&playnext_from=PL&playnext=1&index=49