וקולע-אילו החיים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

07/07/2010 | 16:59 | מאת: קצר

ההורים מזדקנים, ונעשים חסרי סבלנות- אני מדברת על גיל 80 לא 49ועוד גררתי את אבא שלי לראות דירה, יותר נכון, הם הכריחו אותי לבקש לראות את הדירה, ועכשיו אמא שלי כועסת פחד!! על זה שהיום אני הולכת לראות עוד דירה, הם לא איכפת להם בכלל השיכולים שלי, הם עוד יקברו אותי!

07/07/2010 | 17:05 | מאת: מיץ פטל (איריס)

..ולא בכ' השם ישמור כמה דברים מצאתי שהלכו לי לאיבוד על המדף, ממש פדיחה אורזים או יותר נכון אורזת, תגידו יכול להיות שהורים יעשו לבת התקף לב? מה הלחץ מה ההיסטריה בסדר לא אשתף אותם בתיאור כל דירה מחורבנת שאני רואה ובכל החדרי מדרגות המטונפים שאני רואה, או בכל הבעלי דירות איימתניים ששמם הולך לפניהם, G-d Damn it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i

08/07/2010 | 10:12 | מאת: שלומי

דוקא יפה מצד ההורים שלך שכל כך אוהבים ודואגים לך. אולי תנסי פחות לשתף אותם במה שקורה. ורק אחרי שתעברי תזמיני אותם.