ביטוח על הנכס!זה אני?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/07/2010 | 00:10 | מאת: איריס

ירדתם מהארץ לאי באוקיינוס השקט, האטלנטי? איפה האיים הקאנריים? שם אתם? יש לי ידיד נפש שנמצא כעת בפיליפינים, עושים לו מסג'והוא מצטלם ליד עצי הבננה, עם אנשי הכפר. אצלי הכל בסדר, רק השתגעתי מהחוזה שכירות שהבעל בית שלח לי שאקרא באינטרנט, 8 עמודים!!והוא רוצה שאחתום ואהיה גם ביטוח על הנכס שלו, זובי.

05/07/2010 | 03:45 | מאת: שמחוש....

זובי של מסאג',לגבי הביטוח הרי שאת לא חייבת לעשות ביטוח על המבנה אלא בעל הבית של המבנה חייב לעשות. בביטוח המבנה למשל יש ביטוח על אינסלצייה,אז למה את צריכה לשלם על כך שצינור מתפוצץ. או למשל אם עף דוד שמש מהגג בגלל הרוח מה זה ענייל שלך. לגבי התכולה הרי שאם היא שלך (רהיטים בגדים ציוד חשמלי) את רשאית לעשות ביטוח -לא חייבת. כ"כ בביטוח של המבנה שחל על בעל הית צריך להיות ביטוח צד ג'. לילה טוב

05/07/2010 | 14:14 | מאת: איריס

שוב העלית חיוך על פניי,וצחוק בלב יום נעים