נגה ומיקו, מאוד מצחיקו!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

04/07/2010 | 00:52 | מאת: איריס

אולי תציגו את עצמכם, ותספרו איך התגלגלתם עד הלום, אחד שואל ואחר עונה באותו יום ושניכם חדשים, הפלא ופלא, פלא פילאי הפלאים. אואזיס במדבר, או פוטו-מורגנה???????????? ????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????? ?????????????????????????????? לא זו לא מתקפה חסרת תקדים, פשוט לאחרונה אני מרגישה כמו להטוטן תל אביבי משוגה שיושב בתוך גוש קרח בכיכר המדינה, ומקווה בסתר ליבו שיבואו לבקר וינשפו קצת על הקוביה

09/07/2010 | 22:36 | מאת: מיקו

אני במקומך הייתי חושב פעמיים מתגובתך הלא הולמת אני נמנע מלהגיב על דברייך