רווקת ובדידות קשה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/07/2010 | 11:44 | מאת: נוגה

בס"ד, שלום, אני מעל גיל 30, רווקה ובודדה, יש לי חברות אבל לא חברות אמת, לא חברות נפש, אין לי כבר כח להתאמץ בנושא השידוכים אני מחפשת מישהו שירצה אותי באמת ומיד, בינתי'ים הבדידות וחוסר הקשר מאוד קשים לי לפעמים אין לי חשק וכוח לעשות כלום, תחזקו אותי בבקשה, תודה מראש.

02/07/2010 | 20:21 | מאת: מיקו

היי אני בטח לא מחדש לך שקשה מאוד למצוא חברת נפש..אבל אני מאמין שלפחות יש לך חברה אחת טובה שאת סומכת עליה קצת ... אכן עולם הרווקים והרווקות אינו פשוט כלל שמעתי שלפעמים זה מתיש... א ב ללללל אם את מאמינה באהבה ואת כל כך רוצה להגיע אלייה אל תרימי ידים ..לכל אדם יש תקופות טובות וכאלו שפחות..אני מציע שתדעי גם לחזק את עצמך במחשבות טובות ותאמיני שבסוף את תהיי הכי מאושרת הכל מתחיל מהראש שדרי טוב תרימי את החיוךךך ..חיוך קצת יותר גדול עוזר לקרב אלייך אנשים חדשים...ואם תצטרכי אני פה אז בכיף דברי איתי בפורום המקסים הזה שבוע טוב או שבת שלום שלך מיקו:)

03/07/2010 | 20:29 | מאת: שמחוש....

.

12/07/2010 | 21:17 | מאת: נוגה

בס"ד, בינתי'ים אני נאלצת לכתוב פה בפורום כי אין לי למי לדבר ולמי לכתוב, מה שקורה לי עכשיו שאני פשוט מ-ש-ת-ג-ע-ת מהבדידות האיומה הזאת, יצאתי לשידוך למשך כמה שבועות ואז כמעט נעלם לי התאבון מרוב שהי' לי טוב עכשיו כשזה נפסק אני פשוט אוכלת בלי שליטה כמויות של אוכל ועולה בחזרה במשקל בצורה מפחידה, משהו משתולל בתוכי, אני מרגישה שאני לא מסוגלת יותר, לא יכולה יותר עם הבדידות, עם הלבד עם זה שאין אף אחד שמתענין בי בכלל, הצילו זה נורא קשה נורא נורא קשה