אני צריכה תמיכה חברתית

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

27/06/2010 | 12:49 | מאת: בלה

אתם כאן? נפרדתי מחבר אני לא יודעת אם זה זמני, או קבוע אתם מכירים אותי שמחוש, צל , שלומי העסוק, אני הבלנית בלה

27/06/2010 | 14:59 | מאת: שמחוש....

גם לי כמה פרידות בחיים ,האמת פרידה מחבר זה לא משו. בכלל לא היה רשום זלו"ז שלי שאני צריכה להיפרד. עד כמה שאני יודעת חיים (בקושי) במדינתו הנאורה עו מלאן חברים בפוטנציה שבטח אחד מהם יכול להיות חבר שלך. מאמינה שעוד 48 שעות מקסימום ,תראי שהעולם יאיר לך פנים. צל החמוד והשנון ושלומי האבא של כולנו בטח ייתנו לך עצות חכמות מעצותי שלי. שמרי על עצמך-גברים זה חולירע.

28/06/2010 | 18:35 | מאת: הבלנית

או.קיי. רשמתי- צל השנון, לא מציץ לכאן אפילו, שלומי האבא...עוץ לי גוץ לי...עסוק . אז נשארתי עם העצה שלך- בכלל לא רעה, העצה שלך אופטימית, וחביבה. ברשימה שלי: לחפש דירה למיין ולזרוק דברים דיאטה רוב האנשים לוקחים את הילדים עכשיו, למסיבות סוף שנה... ואז פורסים כנפים והופ לשמיים אווירונים, לע-ננים! הכל בסוף יסתדר, או שהוא יחזור, או שלא תודה רבה, בכל אופן

09/07/2010 | 13:11 | מאת: נוגה

בס"ד, גם אני צריכה תמיכה חברתית, אני כל כך בודדה ולבד שאין לי בכלל כח לחי'ים, קשה לי מאוד ואין לי כח לתפקד, צריך לתמוך אחד בשני

27/06/2010 | 15:39 | מאת: בלה,בלא, בלע

או-אוף מזל שאני בחופש אבל לא משהו אני לא יודעת הוא נורא כעס עליי, על משהו טריביאלי שאמרתי, שאלתי משהו לגבי העדה שלו, (בוכרי, כורדי, משהו כזה, הוא ממש התפוצץ מכעס) אז אמרתי לו שאם לא טוב לו איתי שיעזוב, מה אני צריכה שיהיה יותר גרוע(בלי להכנס לפרטים), פחדתי...אולי אני סתם פחדנית האינטואיציה הנשית אמרה לי מספיק להלילה , עכשיו הביתה! זסכרתי ששיננתי כל היום"...אשא עיניי אל ההרים מעיין יבוא עזרי.."ואז אמרתי, זהו עד כאן! וביקשתי שאם לא טוב לו איתי...(היינו על חוף הים, קניתי לו קפה עם קורסון לקחת, שילמתי חניה, מה כבר יכול להיות? שבא אליי דאגתי להאכיל אותו קוגל, ומיץ...שלא יהיה רעב חלילה,) אז הוא לקח אותי הביתה בבוקר נסע אליי, מרחק 40 דקות נסיעה!!!!!!!!!!! כדי להגיד שבא כידיד ושהוא דואג לבנו או-אוףףףףףףףףף מה אני צריכה לעשות חוץ מאו-אוףףףףףףףףףף? תיראו לא קל לי, דירות הם בימנו בעוד 700 שקל ממה שאני משלמת עכשיו לאותו גודל, ואם אני לא חושבת שארוויח, יותר דבר שאין סיכוי. אני צריכה להצטמצם לדירה קטנה יותר, או כמו ששלומי אמר לגור , כמה שיותר קרוב לשכם וכו' דבר בעייתי אם גרים במרכז הבן זוג ממילא לא רצה לגור איתי אבל לא הייתי גומרת איתו בגלל זה אמרתי לו שייקח שבועיים לשקול את זה אבל, חברה הייתי איתו שנה וחצי, מה לעשות או-אוף מזל שאני בחופש אבל לא משהו אני לא יודעת הוא נורא כעס עליי אז אמרתי לו שאם לא טוב לו איתי שיעזוב, מה אני צריכה שיהרוג אותי? אז הוא לקח אותי הביתה בבוקר נסע אליי, מרחק 40 דקות נסיעה!!!!!!!!!!! כדי להגיד שבא כידיד ושהוא דואג לבנו או-אוףףףףףףףףף מה אני צריכה לעשות חוץ מאו-אוףףףףףףףףףף? תיראו לא קל לי, דירות הם בימנו בעוד 700 שקל ממה שאני משלמת עכשיו לאותו גודל, ואם אני לא חושבת שארוויח, יותר דבר שאין סיכוי. אני צריכה להצטמצם לדירה קטנה יותר, או כמו ששלומי אמר לגור , כמה שיותר קרוב לשכם וכו' דבר בעייתי אם גרים במרכז הבן זוג ממילא לא רצה לגור איתי אבל לא הייתי גומרת איתו בגלל זה אמרתי לו שייקח שבועיים לשקול את זה אבל, חברה הייתי איתו שנה וחצי, מה לעשות

27/06/2010 | 15:49 | מאת: בלה

...לפחות פעמים, ממש.. מפלצת סגולה, בלעה אותי מהסוף להתחלה(-: שמחוש 47 שעות נותרו.. .אכתוב לך לאימייל אם יהיה משהו יוצא דופן, בנתיים הכל שקט כנראה שלא נועדנו, להיות יחד אולי סתם חתול שחור עבר ביננו, למעשה הרבה חתולים עברו

27/06/2010 | 15:49 | מאת: בלה

...לפחות פעמים, ממש.. מפלצת סגולה, בלעה אותי מהסוף להתחלה(-: שמחוש 47 שעות נותרו.. .אכתוב לך לאימייל אם יהיה משהו יוצא דופן, בנתיים הכל שקט כנראה שלא נועדנו, להיות יחד אולי סתם חתול שחור עבר ביננו, למעשה הרבה חתולים עברו