המאוורר-נקמה סינית מתוקה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/06/2010 | 10:21 | מאת: איריס

אתם מכירים את המאווררים שמגיעים ב9 חלקים וצריך להרכיב אותם? טוב, בסדר, אני טובה בהרכבה, אבל מה אם מישהו לא יכול להרכיב את זה? כולם טובים בלהרכיב מאוררים?

24/06/2010 | 10:59 | מאת: צל

פעם הכרתי את זה , אם יש כזה שלא יודע להרכיב וכמובן תוך שהוא מזיע נורא , שייעזר בחבר שכן יודע . במקרה ואין חבר בהישג יד , הוא תמיד יכול להזיע את נשמתו ולחכות בשקט לחורף. האמת שהוא יכול גם לשלם למישו

24/06/2010 | 12:45 | מאת: שמחוש....

קניתי כוננית באיקאה ,לא מדברת על זה שהלכו לי הרגליים וקיבלתי דליות בגלל המרטון שעברתי שם-אסור לדלג על כל חץ ברצפה.ולא עוזרת הישראליות הממזרים -כולם ללא יוצא מהכלל חייבים לעבור 12 ק"מ ברגל כדי לקנות שני מזלגות וסכים עגבניה. הכונית כללה 12 ברגים מסוג A 7 ברגים מסוג B 6 אומים (כהה קורים לזה?) מסוג גרוע ומים מפתח מצחיק-לא מפתח שבדי. דיר בעלק אני מאבדת איזה בורג- מי שקונה באיקאה ממש חסר לו בורג.