בסדר, אני אשתף גם ביגון!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/06/2010 | 07:57 | מאת: איריס

אני לא בטוחה שיש לכם כתף מספיק רחבה בשביל זה.. החתלתולה החולה שאספתי, בת ה3וחצי שבועות , לא הצלחת להציל אותה אני כישלון

23/06/2010 | 11:34 | מאת: שלומי

אבל זה ממש לא קשור אליך. הכל משמים. תגידי, את חושבת להשתתף בצעדה של גלעד שליט?

23/06/2010 | 18:46 | מאת: איריס

וזה לא אשמתי שלא הצלחתי להציל את החתלתולה הקטנטונת...אז, למה הקב"ה, ברא אותה שתסבול ככה? הייתי צריכה לעשות דברים אחרים כדי להציל אותה! הטיפול לא היה נכון! מה אני מבינה בגורי חתולים בני שלושה שבועות? עשיתי שגיאות לא בכוונה, אולי אסור היה לי ללטף אותה? להרים אותה, היא נבהלה מדברים שונים שלא הבנתי אז (את החתולי בית שלי שיש לי כבר 12 שנה, מצאתי כשהיו בני כחודשייים, עצמאיים לכל דבר.הארנב, עצמאי, חי בשלום בכלוב שלו כבר חודשיים.) מה אני מבינה בלהניק חתלתולים בבקבוקונים/טפטפות/מזרקים, ריכוזים נכונים של אבקת תחליף חלב לתינוקות בני אדם/תחליפי חלב לגוריי חתלתולים? מה אני יודעת בטמפרטורה המדוייקת של בקבוק המים החמים?אולי היא צריכה להיות 38 ולא39? מה אני מבינה, בלעזור לחתלתולים בני יומם בלהתפנות? כן, גם את זה צריך לעשות ומאיפה היה עלי לדעת, שאם החתלתול יונק רק 2 מילליטר, ב12 שעות, אי אפשר להתעקש שיאכל יותר, פשוט צריך אז, מייד ללכת לווטרינר, ואם הווטרינר מסרב שאבוא בכל מיני תרוצים ומבקש שאבוא בשעה שלא יכולתי, צריך ללכת לווטרינר אחר, ומה אם אין לי מאות ואלפי שקלים להוציא תרומה לווטרינר עבור חתלתולי חצר? עכשיו , אני מנסה לשכוח, הולכת מתייסרת...ועוד יותר מתייסרת שאני מתעדת הכל סתם כך באתר...אולי היה צריך לקבור את ההתייסרות הזו? תתארו לעצמכם שעוד היו מחפשים להרע לי בגלל הוידויי הזה? היו, כותבים עליי במקומון שאני לא מתאימה, לטפל בחתלתולים בני יומם , וכל הזכויות שלי לנסות להציל חתלתולים חולים,שלא יונקים מאמם חתולת החצר היו נגזלות