השכרת דירה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/06/2010 | 07:54 | מאת: איריס

חייתי באותה דירה עשור. אני עכשיו נאלצת לעבור. נדהמתי לראות שאפילו ברחוב המסכן שבו אני גרה , השכירות המוצאת היא במאות שקלים לחודש יותר יקרה!למעשה כמעט אלף שקל יותר. מה, המצב שכירות בארץ על הפנים? כבר המון שנים שלא חיפשתי אפילו. אפילו לא הסתקרנתי. ילדים קטנים אין לי. וכפי שאתם יודעים הייתי עסוקה באימוץ ארנבות תועות, וחתולי רחוב חולים או נרדפים. כעת, חרב המציאות הקשה, על ראשי. יש לי פחות מחודשיים!..אתם איתי? אשתף בחוויות...עשיתי את זה בעבר,אפילו לבד(כמעט) ,כבר פעמיים.אז, אני יודעת שזה לא סוף העולם!!! זה הזדמנות להפרד מכל הבגדים הישנים, הספרים שאני רוצה לתרום,צלחות וכוסות שלא עברו הגעלה וכו'

23/06/2010 | 11:32 | מאת: שלומי

את באזור תל אביב? שם באמת המחירים קטסטרופה צאי לפריפריה. יש כל מיני. הכי טוב בשטחים המשוחררים והכבושים. כמה שיותר קרוב לשכם, פחות כסף. והנוף שם מטמטם. פראי. עוצר נשימה. למה את צריכה לעבור?

23/06/2010 | 19:45 | מאת: אירי

בעל הבית מוכר!לכן אני נאלצת לעבור, מחירי הדירות עכשיו הכי גבוהים, ואני מפסידה מזה. אני מאיזור המרכז..לא תל אביב יותר מזרחה, מדליקים אצלנו נרות שבת לפי ירושליים אז, היישוב-הר ברכה, בא בחשבון?