לשלומי...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/06/2010 | 18:12 | מאת: איריס

כן, הכרתי את הרה, היתי תחת כינוי אחר...אני יודעת שהיא מקסימה, אפילו הייתי איתה בקשר דרך האימייל הפרטי שלה!לא התכוונתי שהיא לא צנועה, רקר שהיא כעת מסתתרת מאיתנו, במקום חבוי מאיתנו, זה הכל אל תעלב, הבלנית איריס

18/06/2010 | 01:44 | מאת: צל

מה את מתנצלת ? למה מקסימה לה ההרה בעצם ? היא כל כך נחמדה שהיא לא כאן -וגם אם הייתה כאן ,הייתי חובט בישבן הצנום שלהכוהנת הגדולה עד שהייתה נעמלת לה בחזרה כיאה לנחמדות שלה .?! שתבוא המנוולת , נתנה לנו לטעום ממנה ונעלמה בנחמדות אופיינית .תביני איך קוראים לך ?! איריס משהו...יש אנשים שבטוב זה לא הולך , ברע זה בא , כלומר היא אולי תבוא ההה.....זותי. כולם מדברים על הרה אפאחד לא מדבר על צדק . הרה בואי כלה , אלף נשיקות מחכות לך יקירתי הנעלמת ! עלי ,על החשבון .על הבית ! מואה. כלבה.היא אוהבת כלבים אגב.

20/06/2010 | 00:27 | מאת: איריס

ניסוי בדיקה ,Testing123