הזמנת אולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/06/2010 | 10:07 | מאת: גאולה

ששלום לכם חברים יקרים,יש לי ארוע בר מצוה לבן שלי ואני רוצא לסגור אם אולם את הבר מצוה. צריכים לבוא שלוש מאות אורחים אבל אני לא בטוחה שכולם יגיעו,מה מקובל להזמין מבעל האולם לגדי הרזרבות למשל האם אני יכולה להזמין 250 מקומות ועוד 50 רזרווה.מה מקובל. תודה לכם.

18/06/2010 | 01:47 | מאת: צל

בעולם שאני (אני)חי לא מקובל לעשות אירוע באולם עם 350 איש . אין , זה היה פעם בתקופת האדם הקדמון . קצת כותל , ועלייה למטוס . מזל טוב .

20/06/2010 | 12:18 | מאת: שלומי

כל אולם והשיטה שלו. אנחנו עשינו ארוע והרשו לנו 20 מנות מעבר להזמנה של 180 איש. בסוף הגיעו פחות. יצאנו בזול...