שאלה שאלתית מאד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/06/2010 | 11:53 | מאת: שלומי

קה פסה? איז אוורי טינג או קיי ביי יו? אי בודד שלום שלום לרחוק ולקרוב האהבה תנצח, השאלה את מי כאן ועכשיו מי להשם אלי מדינה ציונית ודמוקרטית הטובים לטיס הכל עובר חפיפי מזרח תיכון ישן איפה אנחנו ואיפה העולם אום שמום הטשופטשיק של הקומקום רגע של עברית השם הוא המלך החיים בזבל אין לי ארץ אחרת טמבל נשאר טמבל החיים זה לא הכל בחיים בא בקלות הולך בקלות אבא שלי שוטר הכל חרטא ברטא המלך עירום עשו מלחמה ולא אהבה טוב, אין לי כח להמשיך. נתקע לי בגרון מלח מים שום ופיתה תהיו בריאים הכדור הוא עגול ולא לשכוח: כל כאלב יבוא יומו. בדוק! היו בטוב שלכם המעריץ האלמוני שלומפי

15/06/2010 | 11:56 | מאת: שלומי

אתם לבד מבינים שלא לקחתי את הכדורים היום, רייט? או קיי, איים גואינג נאו טו טייק זם. דונט וורי בי הפי קרטפאלאך קרטושקעס טאנצען צוזאמען טרילילי טרללחלחלל

16/06/2010 | 14:49 | מאת: שלומי

יייייייייי ךךךךךךךךך פפפפפפפפפ גגגגגגגגג חחחחחחחחח ססססססססס ששששששששש בברכה ץצץץצץצץצץ איזה מזל שהמציאו מזגנים אתם יודעים כמה עולה קילו משמישים? באיי אם פי אם פה למטה, לוקחים 39 ש"ח לקילו!!!! נכון שהם מטורפים? דאון דה בלוק, בחנות קטנה, הוא לוקח 19.99 גם יקר. אין חוק כזה נגד מחירים גבוהים הפקעת מחיר? צריך לחוקק.