בשורה טובה לכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/06/2010 | 15:42 | מאת: שלומי

קיבלתי סוף סוף אות חיים מהרה. ברוך השם. אבל רק בקצרה. לא הרחיבה הרבה. הצעתי לה שתחזור לפורום אבל כנראה שהחליטה לא. חבל. היה היתה מה זה תותחית. הייתי מאד שמח אילו חזרה לכאן. יום נאה לכולם. מזג האויר ממש זיפת. מי כאן צופה קבוע במונדיאל? יש לכם קבוצה שאתם רוצים שתנצח? ספרו לי קצת. אני מנותק לגמרי.

15/06/2010 | 02:07 | מאת: איריס

שמחה שקיבלת ממנה אות חיים, מה שלום הוד רוממותה?ממרומי האולימפוס?

15/06/2010 | 11:41 | מאת: שלומי

תגידי את בכללת היכרת את הרה? היא הבחורה הכי צנועה ונחבאת אל הכלים בעולם.