מה אני מגבת? בלנית זה מגבת?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/06/2010 | 23:22 | מאת: איריס

שיממממממממחושששששש, תגידי לו!

14/06/2010 | 06:35 | מאת: שמחוש....

בוקר טוב אני מגידה לו. בלנית זו ההיא ששוטפת ומטהרת לא עלינו את גופות הנפטרים בבתי העלמין. את חיה את זה ? זו ממש סגילות לארחכות חיים !! זו מצווה גדולה. בניגוד לספריות ועושות גבות -אף אחד לא בא בתלונות לבלניות-יש להן לקוחות שקטות-לא מקטרות-חיות עם השטיפה שלהן בשקט. אצל הקהילה החרדית זו מצווה גדולה להיות בלנית. שיייהו לנו חיים ארוכים אמן.

14/06/2010 | 06:38 | מאת: שמחוש...

כ"כ בלנית זו ההיא שמצוייה במקווה הטהרה ודואגת להחניק את הנשים הבתולות ערב לפני חתונתן וכן נשים שבאות להטהר . בלניות ללא דמי א-בתולה.