מצבי נואש

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/06/2010 | 10:49 | מאת: שמחוש....

בעלי סינן אותי בטלפון ולא ענה לי. מה זה אומר על החברות הסלולאריות של היום ? גם גונבים לנו כסף וגם מסכסכים בין בני משפחה.

09/06/2010 | 22:24 | מאת: צל

מתי הספקת להתחתן שמחוש ? ומי זה הכוכב שהעז לקחת לו אותך לקשישה ? נו טוב , שיהיה במזל – מזל טוב וסימן טוב . לאחר שסגרנו את החוב הזה אני רוצה לומר ...נשואה אה ?? בסה. אני צריך להפסיק לבנות עלייך שמחוש ! אין את כבר לא . הלך לי איתך .. וזה עצוב ! לאחר התאוששות קלה ועל כל מקרה ,אני "תמיד" כאן במקרה שהוא מפשל בפעם הרביעית ! את בטח תיהי מיואשת ומסכנה ואו אז אנצל את המצב על הצד הטוב ביותר שלך . אני מראש מודיע לך שהסימן הראשון זה כשהוא מתחיל לסנן אותך , אני מקווה שתהיי מספיק כנה לכתוב ולספר על זה . מה שאלת\אמרת ? אה... לגבי חברות הסלולר – זה נורא פשוט או שלא . אצל בעלי חיים יש את החלש בעדר , אצלנו "בני האדם" העדר הוא החלש ובודד ובודדת הם ההיפך . ויש מי שמנצל את המצב . שמחה אל תיתני שינצלו אותך – גם אם בעלך מסנן אותך .

10/06/2010 | 10:05 | מאת: שלומי

מה הבעיה? ושהוא ירצה, יו קנואו וואט, תגידי לו למסנן, שילך לחפש איזה מסננת ... סתאאאאאאאאאאאם סתאאאאאאאאאאאם אסור לסכסך בין בני זוג. הוא בטח עשה את זה בטעות. הוא מת עלייך. לא לקחת ללב. ולמה מצבך נואש? תמיד יש לך את הפורום כאן להתבטא מה את צריכה את בעלך ?