חחחחח חחחח חחחח חח ח

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/05/2010 | 16:54 | מאת: שלומי

פולנייה יושבת שבעה. בסוף השבעה רואות אותה חברותיה הולכת עם טבעת יהלום ענקית על האצבע, שואלות אותה:"מאיפה הטבעת, שבוע לאחר שנפטר בעלך?" עונה האישה: "לפני שנפטר קרא לי בעלי, פתח את המגירה, נתן לי עשרת אלפים שקל ואמר: את הכסף הזה חסכתי בשביל האבן".

23/05/2010 | 21:49 | מאת: אירוס

הוא חסך בשביל בנו או בשביל האבן של המצבה? אבל הוא לא ידע שהוא ימות

24/05/2010 | 09:12 | מאת: שלומי

למה לא ידע? אומרים שרוב האנשים יודעים ביום פטירתם שזהו זה. יש להם הרגשה. כמובן יש כאלו שנהרגים בחטף בתאונה וכדומה. השם ישמור ויציל. יש לך טבעת יהלום איריס? את אוהבת תכשיטים?