שאלה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/05/2010 | 16:59 | מאת: טניה

שלום, לאחר צילום רחם יש לי כבר חודש וחצי דימום (לא חזק אבל דימום) נבדקתי אצל רופאה גיניקולוגית,ועשו לי בדיקות US (בלי קשר כי אני צריכה להתחיל טיםולי פוריות) והכול תקין קיבלתי גלולות על מנת לקבל מחזור תקין ולהתחיל בטיפולים,יומיים אני לוקחת את הגלולות והדימום לא מפסיק ..האם זה אמור להיגמר מתישהו? אם אמשיך לקחת גלולות הדימום אמור להיגמר? רופא פוריות אמר שכן.. תודה

16/05/2010 | 18:29 | מאת: שמחוש....

הגעת בטעות לפורום של אנשים שמחים בחלקם. נסי נא פה בדוקטורס לשאול בפורום גניקולוגיה (ד"ר שרון). רק בריאות