צל היקר...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

12/05/2010 | 18:48 | מאת: איריס

ניסית, שעה!!!לשלוח את התמונה של חיים הארנב שלי , דרך האתר של ישראאפ, פעמיים בלע הפורום שלנו את המכתב על תוכנו...אחר כך אמרתי לעצמי , יופי אז אולי בכלל צריך לפתוח חשבון באתר ההוא, ואז למרות שהאינטליגנציה שלי ממוצעתומעלה, לא הצלחתי בשום אופן לפתוח חשבון, כל הזמן הופיעה כתובת שהכתובת אימייל שלי כבר בשימוש וגם השם משתמש!!! אז כל הכבוד לשלומי שהצליך להראות לנו תמונה של הנכדה שלו!, והוא מוזמן לעזור לי בהנחיות , אבל אני מיואשת מהאתר ההוא. ואגב את התמונה של הנכדה של שלומי כבר אי אפשר לראות ניסיתי וכבר לא רואים אותה, אתם חושבים שזה אתר אנטישמי במסווה?

13/05/2010 | 23:03 | מאת: צל

בעל האתר כתב לי אישית והתנצל על הקשיים שנוצרו... ובעזרת השם ובעזרת שלומי, הצלחתי להעלות את התמונה , נו מה דעתך על הבן המאומץ שלי?

14/05/2010 | 16:33 | מאת: אירוס

שבת שלום