שמחוש, שלומי, צל , אתם לא תאמינו...!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/05/2010 | 20:44 | מאת: אירוס

למשפחתי הצטרפה חברה חדשה! מצאתי בשדה ליד ביתי ארנבת, קניתי לה כלוב,מצע ואוכל בכ 200 ש"ח, תגידו לי שאני לא משוגעת! גם מסתובבים כאן חופשי תרנגולות ,אבל מה אני יעשה בבית עם תרנגולת. יש לי חוץ ממנה גם חתולים בדירה.מה דעתכם..לפרסם מודעה נמצאה ארנבת , תימסר לבעלים לפי סימנים? הייתי צריכה להשאיר אותה בחוץ?, היא ממש מתוקה. שמה נקרא בישראל-FLUFFY מחר נצטלם.

04/05/2010 | 16:40 | מאת: שמחוש....

אני שפנפנה.

04/05/2010 | 18:16 | מאת: צל

אני הגזר .

04/05/2010 | 18:15 | מאת: צל

ראשית את משוגעת אבל זה לא מה שצריך להטריד אותי ואותך , הגרוע זה שאני יש לי פטיש למשוגעות וגם קצת למשוגעים . אז דעי לך יקירתי שכל הכבוד לך ולמשפחתך המורחבת ! לא היית צריכה להשאיר אותה בחוץ , עשית בדיוק מה שגם אני וכל משוגע\ת אחר\ת היה עוש\ה\ה . אם נמאס לך תמיד את יכולה להוביל אותה לחנות החיות הקרובה ולתרום את השפנפנה\ארנבת .לגבי הצילום את בהחלט ממשיכה מסורת של צילום ארנבות \שפנפנות , עוד כמה טיולים בשדות ליד הבית ואת יו הפנר של עולם החי . בהצלחה !

05/05/2010 | 19:31 | מאת: איריס

היום הלכתי להחליף לה את הכלוב למשהו יותר מרווח..לא ידעתי שארנבונים בעליי כזה תאבון, וחשבתי שהיא יותר קטנה, כאשר הייתה מכווצת ורעבה, בהתחלה. בכלוב היא התמתחה, כאילו בחדר שלה. עכשיו היא גם יכולה לעשות כושר, יש לה מדרגות. ויש לה אופי טופי. נראה כאילו היא שמחה לקראתנו.

09/05/2010 | 12:10 | מאת: שלומי

צריך לקחת אותה לוטרינר ?

09/05/2010 | 22:51 | מאת: איריס

כמיטב הבנתי בחיות שהוא בריא. ערני עם תאבון והתפתחות