איך מגיעים לרב הרנטגן?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/05/2010 | 18:06 | מאת: איתן

אני ממש זקוק להתייעץ איתו ולא יודע איך אפשר ליצור איתו קשר. יש למישהו מספרי טלפון של המשרדים שלו או של העוזרים שלו כדי לתאם פגישה?

04/05/2010 | 18:08 | מאת: צל

הרב רנטגן ? מצטער לי אין את הנייד או מס. הטלפון שלו . אתה יכול להתייעץ כאן. הרבה פחות מאמץ , התוצאות וגם המחיר ללא תחרות ! הולך לרכוש נרות בכמות מסחרית – תתחיל בינתיים ...כבר חוזר .

14/06/2010 | 16:41 | מאת: ש.

האם אצל איפרגן מקבלים רק סלב ועשירים?? מדוע לא עונים לעם הפשוט שמחכה שעות בטלפון ואלו שיחות חוץ??????????????

09/05/2010 | 12:12 | מאת: שלומי

אבל נראה לי שהוא כבר פאסה. כיום כולם נוסעים לאולטרא סאונד. ואני כבר ממליץ לך לחכות עד שיגיע האם אר איי.

20/02/2012 | 15:33 | מאת: איתי

סומכים על אלוהים ומחפשים רבנים... בושה לרפואה ולאנשים שמנסים להניע אותנו מלחפש מזור אצל הרבנים.