כינויים שונים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/05/2010 | 11:41 | מאת: בעל

מעוניין לשמוע דעתכם. שכן שלי מכיר את אשתי בשמה הפרטי. תמיד כשרואה אותה (לפי דברי אשתי) פונה אליה: "יפיופה, מה שלומך, מה שלום הילדים" וכו'. וכשאני נמצא ביחידות איתו ומגלה התעניינות באשתי, אינו משתמש בשמה אלא פונה רשמית בגוף שני: "מה שלום אשתך"?, האם זה כעין ריחוק לשם הסוואה? מדוע כשהוא איתה לבד קורא יפיופה וכשאני איתו לבד: "אשתך"? מה זה צריך להיות?!?!.תודה לכל אלו שיגיבו.

04/05/2010 | 18:07 | מאת: צל

הרב רנטגן ? מצטער לי אין את הנייד או מס. הטלפון שלו . אתה יכול להתייעץ כאן. הרבה פחות מאמץ , התוצאות וגם המחיר ללא תחרות ! הולך לרכוש נרות בכמות מסחרית – תתחיל בינתיים ...כבר חוזר .

04/05/2010 | 18:09 | מאת: צל

כתבתי לך תשובה לאדם אחר , אבל אל תברח כבר כותה לך את דעתי מבלי שאתה צריך להודות לי .

04/05/2010 | 18:12 | מאת: צל

טוב אז לא לקח הרבה זמן , אני מקליד יחסית מהר ... כשהיא(אשתך ) איתו ביחידות היא יפה לשכן המתבונן , וכשאתה ביחידות איתו היא מן הסתם לא באזור\סביבה . אני למד מזה שאתה לא יפיופה . תנסה ללבוש חצאית מיני להבא כשאתה איתו ביחידות ואל תתעצל לספר על תוצאות הניסוי . מחכה בקוצר רוח.