בדידות קשה מאוד וחוסר תחושה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/04/2010 | 23:27 | מאת: נוגה

בס"ד, אני בחורה חרדית בת 31,רווקה, גרה עם ההורים, אין לי בכלל חברות, יש לי אנשים שאני מכירה אבל אין לי אף אחד קרוב מבחינה נפשית, הגעתי למצב של חוסר תחושה, אני כבר לא מרגישה כלום, לפעמים אני שוכבת במיטה ואין לי כח אפילו להזיז את היד, עושה רק את מה שאני חי'יבת לעשות, אבדתי תאבון למרות שאני שמנה ובדרך כלל אני צריכה להלחם בתאבון, אני במצב נוראי, בוכה, ומזועזעת מהעובדה שאין אף אחד בעולם שאכפת לו ממני, אין לי למי להתקשר כשקשה לי אני לבד עם עצמי, עם הסבל הנוראי הזה והבדידות האיומה שנמשכים שנים, איך אפשר לשרוד בכזה מצב? איך אפשר להמשיך לחיות כך?

10/04/2010 | 08:58 | מאת: ת'

נגה יקרה, אכן קשה מאוד. אבל כל עוד את בריאה בגופך ובנפשך, גם אם המצב הנפשי קשה כרגע, אפשר ניתן וצריך לעשות לשיפור המצב. 31 זה גיל צעיר. מאחלת לך הצלחה מכל הלב, ת'

11/04/2010 | 01:07 | מאת: איריס

אם את חרדית בוודאי את מודה יום יום להשם יתברך על מה שיש לך,לא? על כל מה שברא? את לא מודה לו? אמרת השבוע בורא מיני בשמים? אמרת השבוע "אשר יצר"? בדרך כלל בנות בגילך מתחתנות ועסוקות מאוד לגדל ילדים ולכן אין להן זמן להתפנות אלייך...אולי תרשמי לחוג לימוד תורה? ושם תכירי בנות, מה לגבי אתר כיפה? בהצלחה ושבוע טוב

13/04/2010 | 12:22 | מאת: נוגה

בס"ד, תודה רבה שהתיחסתם והגבתם, אני נלחמת ומשתדלת להרגיש כמה שפחות גרוע, והתגובות שלכם מאוד מחזקות אותי, תודה רבה מאוד, ואני מקווה שאצליח להמשיך ולשרוד כמה שיותר טוב, בס"ד.

14/04/2010 | 12:17 | מאת: צל

נו ? אז מה אם אין לך חברות ? את בסך הכל בתחושה שאת מפסידה כל כך הרבה למעשה ובתכלס את לא מפסידה כלום בעל משמעות אמיתית . מי סיפר לך שאת אמורה להיות מאושרת יותר עם חברות סביבך ? הפסיכולוגים והסטטיסטיקות ? תרשי לי לצחוק בקול רועש ! בדידות זה לא דבר רע , כלומר הורגלנו לחשוב שזה כן . בדידות יכולה להיות נפלאה וטובה תלוי את מי את שואלת (תשאלי את בודהה ועוד רבים) אני מכיר אנשים שכל רצונם הוא להיות בודים הרחק ממגע אדם ! יש לך בעיות זה נכון , את לא מאושרת גם נכון . האם חברים יהפכו אותך לטיפוס אחר ומאושר ? נו נו . אני בספק . סבל ? הכל יחסי . לדעתי את היא זו שגורמת לעצמה סבל מיותר . הכל בראש , את תשרדי על אפך וחמתך ! הלב הקטנטן שלך ימשיך לפעום גם אם לא מאושרת לך . אם את שואלת אותי את פשוט מפונקת . וגם קצת בכיינית \עצלנית . לא מאמינה ? את רשאית לבדוק את ההיסטוריה שלנו ושל ה אנושות בכלל , להבין באי אילו מצבים אנשים, נשים, והאנושות שרדה ושורדת .(!) ולאחר הבדיקה המעמיקה שלך בהישרדות את עלולה למצוא עצמך מאוננת להנאתך מרוב עונג על מה טוב גורלך . תתחילי לחיות אחותי . בהצלחה .

19/04/2010 | 22:08 | מאת: נוגה

צל יקרה, תודה רבה מאוד על תגובתך האינטלקטואלית, וכפי שכתבתי בכותרת, החי'ים חזקים יותר מהכל ואנו ממשיכים לשרוד למרות הכל ובכל המצבים, והמציאות חזקה יותר מהכל עם ישראל חי וקים!

09/07/2010 | 01:04 | מאת: נוגה

בס"ד, איך היתה ההרגשה שלך אם אין אף אף אף אף אחד בעולם, שבכלל מתקשר אליך לשאול מה שלומך, מתענין מה קורה איתך ואיפה אתה, האם יכולת לחיות בהרגשה שאתה בודד לגמרי לגמרי לגמרי בעולם?

17/04/2010 | 16:57 | מאת: מיקו

היי נוגה אני מאמין של אחד יכול לעזור לעצמו נכון החיים אינם פשוטים, התחילי לעשות למענך בצעד קטן ובאמונה הרי את בוך תוכך יודעת שרק את יכולה להוציא את עצמך ממצב זה , לא אספר לך כאן על המון מקרים שבהם האדם הצליח אבל שוב עם המון עשייה אז בואי נתחיל צאי מהחדר מהמיטה קני לך דבר מה שאת אוהבת אפילו הכי זניח גלידה ?:) קחי נשימה ארוכההההההההההההה ותחליטי שמעתה את משנה את חייך ! עכשיו לא מחר לא שבוע הבא ממש כעת בהווה לכל אחד מאיתנו היכולות אז קדימה חיוך קטן ואת מתחילה להיות בנתיב הנכון בנתיב שאת ראויה לו והוא ה א ו ש ר בהצלחה ו... אני כאן בשבילך:)

17/04/2010 | 16:57 | מאת: מיקו

היי נוגה אני מאמין של אחד יכול לעזור לעצמו נכון החיים אינם פשוטים, התחילי לעשות למענך בצעד קטן ובאמונה הרי את בוך תוכך יודעת שרק את יכולה להוציא את עצמך ממצב זה , לא אספר לך כאן על המון מקרים שבהם האדם הצליח אבל שוב עם המון עשייה אז בואי נתחיל צאי מהחדר מהמיטה קני לך דבר מה שאת אוהבת אפילו הכי זניח גלידה ?:) קחי נשימה ארוכההההההההההההה ותחליטי שמעתה את משנה את חייך ! עכשיו לא מחר לא שבוע הבא ממש כעת בהווה לכל אחד מאיתנו היכולות אז קדימה חיוך קטן ואת מתחילה להיות בנתיב הנכון בנתיב שאת ראויה לו והוא ה א ו ש ר בהצלחה ו... אני כאן בשבילך:)

19/04/2010 | 22:12 | מאת: נוגה

בס"ד, הי מיקו, ריגשת אותי כמעט עד דמעות האכפתיות והרצון לעזור ולתמוך ממש מחזקים אותי ומזרימים אנרגיות של חום והרגשה של שיתוף, אם כאלו חברי פורום נפלאים ומיוחדים אני לא לבד ומקווה מאוד שתמשיכו לתמוך בי במצבים קשים שאני מקווה שלא יהי'ו עוד, תודה רבה וכל הטוב שבעולם.