חג חירות שמח לכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/03/2010 | 13:06 | מאת: שלומי

שיהיה לנו חירות בכל המובנים חירות מדיפרסיה חירות מריבים עם בני משפחה חירות מבוסים מעצבנים חירות מנהגים שחותכים אותך בכביש חירות מרופאים עם תחזיות שחורות חירות ממס הכנסה חירות מדמינות שלנו עצמינו בקיצור שיהיה הכל בכיף ובסבבה. ואם נתקעת לכם חתיכת מצה בגרון, אל דאגה, עוד כוס יין והכל יהיה בסדר. ואם זה לא עזר, אז עוד כוס יין. ולגבי הצרבות למיניהם, שטויות, קטן עלינו, עברנו כבר את פרעה נעבור גם את זה....... מייק לוב נוט פיס ! א פרייליכען יונטף אין א געזינטען תמיד !!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העולם מטורף אז צוחקים להתראות בשנה הבאה בירושלים בירת ישראל לנצח נצחים שלא נשכח ולא נסלח ונעלה אותה על ראש הגבנ בוער הכובע. יאללה היו בטוב הקרינו אנרגיות חיוביות לכל הכיוונים דונט טוק שוט !!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי אני הולך לחפש חנות דגים שלא מעלים את המחירים לשמים לפני החג. בלי קרפיונים מתים לא נצליח לעבור את החג הזה. לא נשרוד. וגם ניקח כמה בורי על הדרך. והגפילטע פיש והקניידלאך והפיפיקלאך והחרמזאלך איייי אייייי איייי מה הגויים מבינים בכל אלו מסכנים. יאללה אמרתי כבר חג שמח או לא ? בטח שאמרתי. בכותרת. חג שמח ומבדח בואו בהמוניכם לאודלידע ביי צ'או אוואר בא נראה מי יענה לי ראשון כאן. אני מהמר על מור ואולי תהיה זו דוקא איריס ומי יודע, אולי דוקא צל או מיכל ואולי קיי שרה שרה וואט אוור וויל בי וויל בי

25/03/2010 | 15:18 | מאת: שמחוש....

חג שמח וכשר לכולם גם לאובמה.

26/03/2010 | 11:53 | מאת: איריס

היא תמיד מגיעה לפה ראשונה.. חג שמח גם לך ולמשפחתך. חג שמח לשמחוש מור מיכל צל, ולכל האורחי הפורום הנחמדים

27/03/2010 | 08:44 | מאת: רחלי

שיהיה לך ולמשפחתך חג שמח ומאושר

28/03/2010 | 12:32 | מאת: נולדה אתמול

רחם על הדגים בחג הזה! שלח אותם לחופשי המימה משעבוד לחרות!