זה מרגיז ש...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/03/2010 | 21:26 | מאת: איריס

שהפורום הזה מוזנח

16/03/2010 | 22:04 | מאת: שמחוש....

מה פיתום מוזנח ? מדובר בשביתה איטלקית שנערכת בפריז כמחאה שהפסח השנה לא נפל לנו ביום חמישי כך שאין לנו סוף שבוע ארוך על חשבון משלם המיסים שבו נוכל לאכול פיתות במסעדות שומרות בד"ץ. עד כמה שמותר לי לגלות הרי ששלומי עסוק כעת באיסוף חומר מודיעיני על מבוקשת בלונדית חשודה שברחה עם צל לקסבה של שכם. מוא עסוקה בעיון בחוברות ישראכרט כדי לקנות שי לחג כגון סיר לחץ מיוחד לבעלי לחץ דם נמוך. מיכל ירדה לאחו לרעות את עיזיה וכבשיה לקראת שחיטתם בחג איד אל פיטר השנה ואני עסוקה בניקוי חלונות מהצד השני וחוששת שמקומה שלישית אני עלולה ליפול על ישבני ישר לקקטוס של השכנה הקווקזית שגרה חמש קומות מתחתי. מוזנח פה לא- מקסימום זניח.

17/03/2010 | 22:57 | מאת: איריס

22/03/2010 | 09:34 | מאת: שלומי

מהצד הראשון כבר ניקית ? כולי תקוה ששלום לישבנך ולקקטוס ! מתי את הולכת להכין את החרוסת ?