יאללה להתחיל להפשיל שרוולים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/03/2010 | 15:09 | מאת: שלומי

אחרי פורים בא פסח אין מה לעשות עוד לא נולד המניאק שיכול לעצור את התופעה הזו המפחידה ולקראת פסח צריך לנקות. אין פטורים לאף אחד. קרצף נקרצפה הברש נברישה סדר נסדרה אבק נאבק דפוק שטיחים נדפוקה איזה מזל שאין לנו בבית שטיחים חחחחח מי רוצה לבא לעבוד אצלי ? 30 שקל שעה הולך ? או קיי איי גוט טו גו גט סום קלנזרס פור מיי וויף יו אנדרסטנד מי ? יס אור נו ? הא? טל מי ! איי דונט היר יו קיצקר, המצב על הפנים חוץ מזה, נמאס לי מהכל חוץ מזה נמאס לי מהדיאטה חוץ מזה בא לי פיצה עם זיתים ! אבל שטויות אנו נתגבר. קטן עלינו עברנו את פורים, נעבור גם את פסח נכון ? וואט יו סיי גייז ? אתם גנובים, בחיי לא עונים לי כלום. למה מה קרה ? ברוגז כאילו ? טוף הלכתי ביי איך אומרים ביי בערפית ? סאלם עליכום זה שלום ואיך ביי ? רוח מנהון זה עוף מכאן יחראביתק - זה יחרב ביתך ובזאת נגמרים אצלי הידיעות (חוץ מכמה קללות שמשום הטעם הטוב אני מדלג עליהם בקלילות) אה נזכרתי גם: יא מג'נון. מי אוהב מצה ומי שונא ? אני דוקא מת על מצה עם חמאה. ולא לשכוח מלח. תענוג. נכון שאפשר לאכול מזה עוד ועוד ? אבל אחר כך יש עצירות, אז טייק איט איזי ביי סי יו אראונד

03/03/2010 | 23:28 | מאת: איריס

אוהבת מצה בריי-רק בפסח קלינזר בעיברית זה רם-או איגקס-לקירצוף. הייתי הערב אצל רופא שיניים הלכתי עזרה ראשונה-סתימה זמנית ושילמתי כבר תשלום ראשון עבור הכתר שאני צריכה

04/03/2010 | 09:07 | מאת: Nור

מישהו בא לאכול פיצה/ג'חנון/בורקס וכדומה?! כל המקפיא שלי מלא לא חישבתי נכון את הקניות האחרונות לא שמתי לב שסוף החודש זה פסח!!! טוב דיאטת בצק מהיום!!!!!!!!!! ועוד לא דיברתי על כל משלוחי המנות ואוזני המן שבארון.......

04/03/2010 | 09:33 | מאת: שלומי

מי יאכל מצה בריי במשך השנה ??? מה קרה לך בשן ? כמה זה עולה הכתר ? רופאי שיניים נורא יקרנים. אפשר לפשוט את הרגל. הזכרת לי שאני צריך לקבוע תור לניקוי ולצילומים.