וואטס אפ גייז ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/02/2010 | 11:59 | מאת: שלומי

לונג טיים נו ספיקוביצקי טו יו אובר היר יו קנואו דט טודיי איז ראש חודש אדר ? דט מינס דט וואן הז טו בי הפי גו לאקי. יס ? סו איי טינק איי וויל בי הפי טודיי. יס בי הפי דונט וורי דונט וורי בי הפי מיי בוס גייב מי א לוט אוף וורק טודיי סו איי הב טו ראן אלונג (שי גטס און מיי נרבס) סי יו לייטר איי דונט הב אני חשק טו עבודה טודיי נו מצף רוח נו מרץ נו סטרנג טי אייטש יו פיאופלה אר וונדרפול גוד דיי איי בי בק סון מייבי ביי ביי ביי ביי

15/02/2010 | 00:46 | מאת: Iris

Last week I was sick.Still on medication. I work in a religious school and was invited to the Pot Luck, I was asked to prepare some salad only thing is that they don't know that I don't separate my dishes... I wanted to be okey with them so I went out and bought new utensils so it would be strictly Kosher' I spent about 65 shekels just for the new stuff...maybe I should have bought the salad at a falafel stand ready-made and saved my expenses

15/02/2010 | 10:41 | מאת: שלומי

את בנאדם ישר ומתחשב. הם צדקו כאשר סמכו עלייך בענין הכשרות. ולמה לא להחזיק 2 מערכות כלים ? זה לא מי יודע מה מסובך. זה גם נחמד לגוון. תהיי בריאה איזה סלט הכנת להם ? יצא טעים ?