אני בדיכאון

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/02/2010 | 19:46 | מאת: א.חרות

שלום, אני נמצאת במצב נפשי לא טוב, אפילו בדיכאון, יש לי נטיה לחרדות והתנהגות כפייתית, משהו בהתנהגות שלי לא טוב, אני סובלת, ואני חוששת , אני מרגישה שאני עושה בעיות בעבודה, בגלל שאני משתפת כמה אנשים בבעיה שלי, אני יודעת את זה וקשה לי להתגבר על זה, אני מרגישה רע עם עצמי, שונאת את עצמי בגלל זה, מחפשת עזרה לצאת מהמצב הזה, אשמח לכל עזרה,

09/02/2010 | 16:36 | מאת: איריס

תבדקי מה קורה עם התזונה שלך- האם את אוכלת 3 ארוחות מלאות ביום, או סתם מנשנשת שטויות מכל הבא ליד? האם את לוקחת מולטי-ויטמינים,אחד ביום עם האוכל? יודעת שאומגה3 עוזר נגד דיכאון אם לוקחים 3 ביום עם האוכל. והכי חשוב, תתיעצי עם רופא המשפחה שלך!! כאן רק ייתנו לך עצות סבתא.

09/02/2010 | 20:59 | מאת: א.חרות

הייתי אצל פסיכיאטרית, היא אמרה לי לאחר שיחה ארוכה שזה לא הפרעות חרדה וכפייתיות מה שיש לי, שיש לי הפרעה בחשיבה, ואני צריכה טיפול פסיכולוגי ממושך,