מה זה גשם מקומי ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/01/2010 | 10:04 | מאת: שמחוש....

בוקר טוב לכל החזאים מי האיטיליגנט שיכול להסביר לי את אמרת השפר "יירדו גשמים מקומיים "? האם ישנם גשמים שיורדים בירושלים שאינם מקומיים ? האם הם מיובאים מסין ? מי בכלל מבין את ההסברים שניתנים בטי וי עם המפות ההזויות האלו ? "המקום ינחם את החזאים בתוך שאר הבלי עולם " ואמרו אמן.

25/01/2010 | 12:13 | מאת: זהו זה

http://www.youtube.com/watch?v=mC41k_UrSck ההיי לייט המפורסם בדקה 04:50 :-) (סתם מישהי שקפצה לכאן מאחד הפורומים הסמוכים) מותר?

27/01/2010 | 13:26 | מאת: שלומי

בכלל קפיצות זה נגד החוק. אבל את יודעת מה ? נוותר לך הפעם. כי אין לך קפיצות קודמות. שמחוש גשם מקומי, היינו, שהוא לא כלל ארצי. לא כלל מערכתי. עכשיו אוהבים להשתמש עם המילה: מערכת. תהיה מערכת רצינית והמערכת תתקדם לקראת ... אז תחול הפוגה ותבוא מערכת חדשה ... בלה בלה בלה אז גשם מקומי, יורד למשל רק במחנה יהודה על הבאסטה של שאולוף בחלקת החצילים בלבד. גשם מערכתי, יורד גם על החמוצים של שוקרון. יו קפיש וואט איי סיי אור נוט ? דונט פאק וויט מי ! קוז איי דונט טוק. איי שוט !!!!!!!!!!!!!!