אין לי סיפורים נוגים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/01/2010 | 23:40 | מאת: איריס

...עושה שטוייות כרגיל , ובלילה אוכלת את הלב , על הטעויות של היום

19/01/2010 | 15:40 | מאת: שלומי

מה למשל עשית הפעם ?

19/01/2010 | 23:03 | מאת: איריס

וכל הביג דיל זה הפרטים הקטנים, כי אני עובדת בחברה גדולה של אנשים,שיודעים על זה, ואז יידעו מי אני ... אבל, התקשרתי לחברה לעבודה הערב, ושיתפתי אותה, והיא אמרה שעשיתי בסדר גמור... למרות שבאמת, לא אעשה זאת שוב, בכלליות, מישהו, תקף מישהו אחר,(נוער) ואני לא מכירה את התוקף אז צילמתי אותו והראיתי לבוס. רק אחרי שהיה איזה בלגן..., הם אמרו שזה רק היה בצחוק( אבל אני חושבת שדווקא הבוס הבין, שממש לא)אני בכלל, רציתי לשכוח מהכל. סך הכל באתי לעשות את עבודתי, אני לא שוטרת,הם רק דרשו כספים לא ראיתי מכות פשוט היתה שם המון תוקפנות,שנים נגד אחד,צעקות,.. והמצלמת פלאפון זה היה איסטינטיבי,