עזרההההההההה דחופה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/01/2010 | 22:22 | מאת: בבקשה תעזרו

לפני כמה ימים שכבתי אם חבר שלי... אחרי ששכבנו יומיםם לאחר מכן היה לי ממש טיפה דם... וחשוב לציין שאני התחלתי לא מזמן לקחת גלולות... מתי ששכבנו היתי בכדור ה 8 שלי... ואני מקפידה לקחת... ממה יכול להיות הדימום? זה היה ממש ממש טיפה דם.. כמו מין הפרשה..זה יכול להיות שהוא פצע אותי?

10/01/2010 | 07:40 | מאת: שמחוש....

לא רופאה ,אבל דמומים קטנים יכולים להופיע אחרי קיום יחסי מין. מציעה שתפני לפורום גיקולוגיה ופריון -פה בדוקטורס או תפני לאתר STARMED.CO.IL-יש שם רופאים מוולפסון שעונים. לי זה נשמע בעייה לא רצינית. (את חוששת מהריון ?-יכולה לבדוק את זה אם יהיה לך איחור בווסת עם ערכה בייתית. שבוע טוב!