ב4 וארבעים לפנות בוקר, הלמו בדלת שכניי...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/01/2010 | 22:04 | מאת: איריס

דפיקות רמות של משטרת ההגירה. זה מההגירה תפתחו...אני חושבת שכבר שעה הם דפקו ככה...כבר הפכו לסיוט, את השלווה של הבוקר,ואת שארית חלומותיי. כן, אני חושבת שגרו שם בילתי חוקיים, משהו סטייל בית מלון למהגרים מהגוש המזרחי. למה אני בטראומה, למה אני לוקחת את זה כל כך קשה. זה לא שמוציאים אותם להורג או משהו, סה"כ מחזירים אותם לאירופה, למה זה כל כך מזעזע אותי? גם אותכם זה מזעזע? או שלאף אחד לא איכפת?

04/01/2010 | 03:28 | מאת: שמחוש.......

זה נשמע זוועתי. מה כל טוב אצלנו שאנשים מגיעים לכאן ?

05/01/2010 | 23:16 | מאת: איריס

כבר אמרתי? בכל זאת אפילו עם הצחוק עולות לי דמעות לעניים אני לא מבינה עדיין למה זה כל כך מזעזע אותי אולי כי גרים היינו בארץ נוכריה? אנא ערפ