לכל חבריי היקרים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/01/2010 | 08:45 | מאת: מור

מאחלת לנו: שבוע טוב! הכולל- בשורות משמחות עבודה ופרנסה טובה נחת אוכל טעים ומזין ובריאות טובה מכל הלב אני!

03/01/2010 | 09:55 | מאת: שלומי

ושכל האיחולים יחזרו אלייך כבומרנג ושהשבוע ישחררו לנו את גלעד שליט ! אמן. ושלא יהיו תאונות. ושיהיה גשם. ושאחמדיניג'אד הגמד יטבע בתוך סיר מרק ! ושתהיה בריאות לכולנו אושר ועושר ואהבה עם מצף רוח טוף ובלי דאגות יתר וזהו זה. נכון שלא ביקשתי יותר מידי ?

04/01/2010 | 03:32 | מאת: שמחוש.......

צטערת על האיחור ,הייתי עסוקה בספירת 74 מליון שקל מהלוטו. היכן אני והיכן הספירה הזו אני בספירה אחרת קמתי לשות פיפי. שבוע מקסים לכולם. כועסת על החזאים שחזו יובש וצדקו