לי יש בעיה עם הערות גזעניות של 'חברות' שלי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

31/12/2009 | 12:59 | מאת: אודליה

לאחר הערה גזענית, הן בעצם כבר לא חברות שלי.. וככה אני מנפה עוד ועוד אנשים, גברים ונשים שלא מתביישים להעיר הערות מאוד מבישות על העדה ממנה אני באה. אני מסתבר לא נראית ספרדיה. איזה "מזל". היום אני אישה מבוגרת ונשואה . נושאת שם פולני מובהק [של בעלי] המראה הבהיר מאוד שלי, רק מחזק שאני אשכנזיה ללא ספק ולכן אני שומעת לא פעם הערות מעליבות על 'המזרחיים' והפראנקים. ברגע שזה קורה, אני מנתקת מגע קרוב והן , הם, כבר לא חברים שלי מיוזמתי. וככה כמעט ואין לי חברים. אני מאוד עצובה בגלל זה.

31/12/2009 | 16:56 | מאת: באמת עצוב

הרומנים גנבים והיקים טפשים והמרוקאים סכין והפרסים קמצנים והרוסים אכזריים והפולנים צרי עין וכל הסטיגמות שבעולם. אז אם זה רק בחיוך כזה, ואף אחד לא לוקח את זה ברצינות, מילא, יש הרגשה שצוחקים על כולם מה שמעציב זה שיש אנשים שבאמת ובתמים מאמינים בשטויות ומקטלגים כל אדם לפי המוצא שלו אוטומטית. אבל, אנשים כאלה שמתבטאים בגזענות, למה לך להתחבר אליהם ? עדיף לך בלעדיהם.

01/01/2010 | 08:23 | מאת: חביבה

פוגשים כל הזמן את אלה. זה נורא