שאלה: האם אני יכולה לטבוע רופאה ששיכת למכבי בגלל נ

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

31/12/2009 | 09:43 | מאת: meraa

לפני שלוש שנים פניתי לרופאת עור בגלל כמה סימנים שהיו לי בפנים. היא נתנה לי משחה בלי להסתכל לי בפנים אפילו. המשחה שרפה לי את הפנים ועד היום יש לי פגמנטציה בכל הפנים בגללה. כמה שניסיתי למצוא תרופה לכתמים שנהייו לי שום דבר לא עזר. היו לי המון הוצאות כספיות מאז ועדיין אין שיפור.

31/12/2009 | 12:38 | מאת: שמחוש.......

היי אם נגרם לך נזק בלתי הפיך את ודאי יכולה לתבוע את הרופאה. את זקוקה לרופא שייתן לך חוות דעת נגד הרופאה-בלי חוות דעת של רופא את לא יכולה להגיש תביעה. כ"כ דעי שההוצאות של התביעה הן גבוהות תעשי חשבון אם כדאי לך לתבוע. תתיעצי עם עורך דין שמתמצא ברשלנות רפואית. ביי יום טוב.