שלומפי - או

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

27/12/2009 | 12:11 | מאת: מור

כפי שמחוש מכנה אותך ובצדק "האיש המופלא והקסום" תודה רבה~~~~~!!!!!!!!!!!!!!! שכן ירבו אנשים כמוך תודה נשיקות ובשורות טובות

28/12/2009 | 11:27 | מאת: שלומי

אשרי הגבר שזכה בך לאשה. הוא צריך להודות להשם שנתן לו כזו אשה. ולכל חברי הפורום עוד בשורה טובה מזל טוב בתי היקרה ילדה בת למזל טוב. לידה ראשונה. ברוך השם, זו היתה לידה קלה יחסית. נכנסה לבית חולים בארבע בבקר, וילדה בשעה שמונה וחצי. משקלה: 3 קילו וחמישים. בשבת חתני יעלה לתורה ויתן לה שם. וביום ראשון, אני מבטיח לכם שבעזרת השם אכנס לכאן ואספר לכם מה השם שנתן הבחור. יאללה. להשתמע בקרוב. אני הולך לקנות הערינג לקידוש בבית הכנסת. ומציות, ברור, לא לדאוג, אני לא שוכח. וגם קצת עראק וליקר בננות ואולי שיבס ריגל קטן. נראה. היו בטוב מסרו ד"ש לחותנת ולמחותנת ולשוויגער ולחמה וללבנה חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע הבנתם את הקטע ? חחחחחחחחחחחח יש לי במחשבה להביא גם בירות לקידוש. זה יהיה חידוש. אף אחד לא הביא לפני בירות. ואז כולם יגידו, וואי וואי וואי , ראיתם את שלומי ? הביא בירות. חחחחח, שטויות, אני לא בקטע לעשות רושם על אנשים. כן יגידו, לא יגידו, מה זה נותן לי ? כבוד ? אני מחפש כבוד ? אני ? העניו והצנוע שבבנים ? סתם סתם סתם. אני סתם מקשקש כרגיל כי אני שמח שנולדה לי נכדה מתוקה. אז אני היום לארג' רוצים שאביא לכאן בירה ? איזה אתם אוהבים ? ג'אסט סיי דה וורד

29/12/2009 | 09:07 | מאת: מור

ותודה על המחמאות. אני נמסה... תודה לאל, לידה טובה באמת- 4 שעות מזל ובריאות לאמא ולבת הרבה אושר