זוכרים את הרצח בתל אביב ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/12/2009 | 16:47 | מאת: שלומי

בבר של ההומאים ? מה נסגר עם זה ? מעולם לא מצאו את הרוצח ? פשוט מדהים. איך זה יכול להיות ? ככה פשוט ניתן להיכנס למקום ציבורי, לירות ולרצוח כמה אנשים ולהסתלק מהמקום וזהו זה ? מזעזע. למה נזכרתי בזה פתאום ? לא יודע. נזכרתי. מה זה משנה לכם למה נזכרתי ? אגב אני מודאג לספר לכם למה ? רוצים לשמוע ? המשך יבוא אני רוצה להחזיק אתכם במתח. שלומי בשטח, והציבור במתח !! חחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה בי גוד הב א נייס דיי אנג'וי דה רסט אוף דה דיי

22/12/2009 | 20:22 | מאת: שמחוש...

מה נסגר ? אני חושבת נסגר לא טוב ....

23/12/2009 | 11:02 | מאת: שלומי

זה אומר שיש מישהו אאוט זר, מניאק מטורף שמסוגל בהחלט לרצוח מישהו היום ! ולמשטרה אין קצה חוט. ולמה לא ענית לי אם את מעוניינת לשמוע מה מדאיג אותי ? זה אומר שאת לא מעוניינת לדעת ?