תודה רבה לכולם !

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/12/2009 | 12:09 | מאת: שלומי

היה באמת שמח זוג חמוד ביותר חבל שאין אפשרות להעלות כאן תמונות בעצם, יקח עוד שבועיים עד שנקבל תמונות. כמה כיף להוציא כסף על דברים משמחים שכאלו. שיהיו לכולנו הרבה שמחות וארועים מהסוג הזה ואושר בלבבות. תהיו בריאים ומאושרים צריך תמיד לזכור, החיים עוברים במהירות הבזק צריך לנצל כל רגע ולשמוח עם הקרובים לנו ולא לתת לדברים המעצבנים להפריע. ביי יום נפלא לכולם

20/12/2009 | 11:18 | מאת: מור

שחייבים להנות מכל רגע נתון בחיים אך , איך אפשר להסביר את זה לאחד שלא כל כך מבין את זה ו"נתקע" עם הדברים המעצבנים?

20/12/2009 | 14:31 | מאת: שלומי

מעל הדברים והאנשים המעצבנים תמיד ניתקל בחיים במציאות שהיא לא נוחה לנו זה קורה בלי סוף מה לעשות ? יש תמיד 2 אופציות, או להתעצבן או להחליק את זה בסופו של דבר, לטובתך אתה, בהחלט עדיף להחליק. אמנם אני מטיף לזה, זה לא אומר שאני מצליח ליישם את זה בשטח. הנה אתמול הייתי בשבת אצל משפחת החתן, הגיע מוצ"ש כבר הייתי מה זה לחוץ לחזור הביתה והחותנת שלי לא מצליחה להתארגן ליציאה, לא מוצאת את המפתח של החדר להחזיר, עדיין לא סיימה לארוז, ומעכבת את כולם בא לך להתפוצץ. עיכבה אותנו כשעה שלימה ! באיזה בית מרקחת קונים סבלנות ?????