סופגניות..

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/12/2009 | 13:15 | מאת: שמחוש...

בחג זה לא אכלתי אפילו אחת. לא מאמינה שאלוקים שם לב אלי ...

14/12/2009 | 13:31 | מאת: שלומי

שלא אכלת סופגניה עד עכשיו אבל שמחוש עוד החג גדול יש לך את כל השבוע לבצע את המשימה ראי הוזהרת אם עד יום ראשון הקרוב לא יבוא אל קרבך ריבה אדומה עטופה בבצק לבן שמנוני וצמיגי, אזי ננפיק לך צווי הקפאה למשך 10 חודשים בהם לא תוכלי לאכול שום מאכל שיש בו ריבה אדומה ! ברור ? הפקחים עומדים הכן ! מחכים לפקודה. יאללה, לא להזניח את הבלתי זניח ובסודי סודות אל תגלי לאף אחד גם אני טרם .... הגעתי למנהג הסופגניה ... אבל בעזרת השם בחסדי השם בעזרת צור ישראל וגואלו הריני מתחייב בזה קבל עם ועדה לנגוס בחדוה בסופגניה הראשונה שתוצע לי ע"י מי שלא יהיה חנוכה שמח למה את מתחפשת ?

15/12/2009 | 08:49 | מאת: מיכל...

ועוד הציעו לי מלא...וסרבתי... דיאטה זו דיאטה. וגם...למזלי אני לא אוהבת סופגניות. מעדיפה לביבה חמה ומתוקה...מממ...