נישואי תערובת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/12/2009 | 16:04 | מאת: שלומי

בין דתי לחילונית או לחילופין בין דתיה לחילוני מה דעתכם ? זה יכול לעבוד ? האהבה מעל הכל ? או שזה מתכון לכישלון בטוח ?

09/12/2009 | 17:09 | מאת: צל

בטח יכול ללכת , לא יודע אם זה קשור רק באהבה ...אהבה לבד לא תחזיק נראה לי . אין ספק צריך להיות זוג מאוד מיוחד , הרבה פתיחות הבנה ועוד ... אם זה לכל אחד ? כמעט בטוח שלא . לומר שזה לא יכול ללכת זו הכללה גורפת. אין לי ספק שבמציאות נשואים זה לזו מקרים הרבה יותר קשים :)

15/12/2009 | 23:15 | מאת: איריס

בדיוק היום אמי העלתה את זה בשיחה. נראה לי שאיןבעיה אם מוותרים אחד לשני. כלומר זה שלא שומר שבת מוכן לוותר על הבילויים בערב שבת עם הבן זוג. וזה ששומר שבת צריך לוותר לבן זוג שלא חובש כיפה, וכו'...האהבה תנצח.