לא תמיכה ולא הדדית?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/12/2009 | 00:11 | מאת: איריס

אני כותבת לכם שאני מצוננת ואף אחד לא מאחל לי רפואה שלמה, את מי מעניין בדיחות גיזעניות ומה זה בכלל קשור למזג אויר אם אף אחד לא מאחל לי רפואה שלימה, אני לא גולשת לכאן יותר בחיים! אתם מחרימים אותי ואני אחרים אתכם!

08/12/2009 | 08:20 | מאת: צל

לא ! אל תחרימי ! החלמה מהירה , תרגישי טוב . רק בריאות ואושר .

08/12/2009 | 10:59 | מאת: שלומי

כוס תה ושמיכת פוך. תביאי משהו יותר רציני , נגיד גבס או משהו כזה, ואז תראי איזה תגובות עידוד תקבלי ! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם בהחלט משתתפים בהפצ'יקך ובנזלתך היה לך חיסון נגד שפעת ? ואל תשכחי לכסות את האף והפה כשאת עושה הפצ'י ! שלא יגיע למסך שלך ויחדור לפורום וידביק אותנו חלילה ! רפואה שלימה !

08/12/2009 | 12:50 | מאת: שמחוש.....

.