למה כולם כל הזמן נעלבים ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/11/2009 | 15:44 | מאת: שלומי

למה אנשים כאלה רגשנים ? מילה אחת קטנה ונגמר סיפור. מצד שני יש באמת מקרים שמצדיקים העלבות. הנה למשל בחתונה הקודמת שעשינו לבת, הזמנתי חבר טוב ותיק ורק אשתו הגיעה. שאלתי אותה: איפה יצחק ? מה היא אומרת לי ? אה יצחק, הוא פגש מישהו לפני יומיים איזה חבר מהצבא וההוא שמח לפגוש בו ואמר לו אם כבר פגשתיך, קח הזמנה לחתונה של הבת שלי. אז הוא הלך לחתונה ההיא. ואני בהלם, הרי ההוא בכלל לא חבר שלו ולא חלם להזמין אותו אם לא שפגש בו במקרה אז הוא הולך אליו ולא אלי ? האמת, עד עכשיו זה לא ממש הזיז לי אבל עכשיו אני עושה עוד חתונה ועברתי על המוזמנים והגעתי ליצחק ממש התחשק לי לא להזמין אותו מה אתם אומרים ?

29/11/2009 | 13:43 | מאת: צל

מזתומרת למה נעלבים ? להיעלב זה חלק מזכויות היסוד של כל אדם . זכותנו להיעלב . רוצה להבין רגשות ? חחח , לא הלכת רחוק ..... ממה נתחיל של גברים או נשים ? :) אסכם את זה כך . אם האדם לא היה נעלב ועוד , לא היינו שורדים . לא הייתי מזמין אותו .

30/11/2009 | 12:03 | מאת: שלומי

ולמה לא היית מזמין אותו ? זה לא קטנוני לחשב חשבונות כאלה ? קח בחשבון שזה חבר מהצבא, ועד היום. אמנם לא מתראים הרבה אבל בכל זאת