שאלה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/11/2009 | 10:04 | מאת: שמחוש...

בוקר טוב לכל מבקשי נפשי יש לי שאלה שחובה לענות עליה מיידית האם הייתם יכולים לחיות כיום בלי טלפון סלולרי ?

26/11/2009 | 12:28 | מאת: מור

האמת, שאני הפחתתי בשימוש בסלולארי (מסרטן..., לא עלינו). למרות הפיתוי והגירוי של הסביבה... משתדלת לדבר כמה שפחות... ואיך הסתדרנו כל החיים ללא הניידים?! לפעמים, בשביל השקט הנפשי וכל ההצקות, אני משאירה את הנייד בבית. ואז כשמגיעה הביתה ישר רצה לבדוק, אולי שלמה ארצי התקשר... אבל אף פעם הוא לא מתקשר... שיהיה לי בתאבון מלפפון חמוץ עם תה?! לא בהריון! פשוט שכחתי לאכול את המלפפון עם הטוסט ומתה על מלפפון חמוץ! סוף שבוע שקט ורגוע

26/11/2009 | 15:38 | מאת: שלומי

אין לי סלולרי וזה כיף

29/11/2009 | 13:44 | מאת: צל

בטח יכולים לחיות כיום בלי נייד . מספיק לי לחם ומים .