באסה או בעסה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/11/2009 | 13:44 | מאת: שמחוש...

לא יודעת איך אומרים באסה או בעסה ,ביטלו את הכלא הפרטי רוצה לומר שאכנס לכלא ,שוב תתחיל הביוקרטיה של הפקידים עם ה"תבוא מחר" סגור בין שתיים לארבע,שביתות וועדי עובדים חופשות קיץ ומימונה. מה היה רע אם הייתי יושבת בכלא פרטי עם הג'רוזלם פוסט בבוקר אספרסו עם מאפה ,תא עם מרפסת שמש. שכנים מפורטים ושכנות קשקשניות. מה פשעתי ? מה ?

22/11/2009 | 14:01 | מאת: צל

לא יהיה כלא לעשירים וזה חבל , כמה שוחד וקבלת דבר במרמה הפסדנו .

22/11/2009 | 15:54 | מאת: שלומי

שו הדא שכנים מפורטים ? שמחוש, מה פשעת ומה חטאת שאתה צופה לעצמך כלא ? ואל תשכחי, אין כלא מעורב. בכלא יהיו לך רק נשים !!! נכון שזה אסון גדול ?

22/11/2009 | 18:36 | מאת: שמחוש...

אסירים שכנים שהופרטו על ידי המדינה ,אילו היה כלא פרטי היו שייכים למליאן הזה לבייב. עכשיו הם שייכים למדינה ,אסיר וסובארו לכל אזרח. אני פשעתי בזה שאני כל היום מלעיטה אתבם בשטויות חסרות הגיון וחוש טעם טוב. מגיעה לי שנת מאסר או מינימום תלייה בחוצות העיר.