שלומי .

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/11/2009 | 16:35 | מאת: צל

אני רוצה לסגור את הנקודה , ולהודות ל-גר , שעזרה לי להמחיש טוב יותר את מה שניסיתי להסביר לך . רגשות שליליים שמופנים לאדם (במקרה זה –אני ) גררות אותו לפתח רגשות שליליים בחזרה . כלומר שנאה יוצרת שנאה ואין פה שום קשר לגזע . שנאת הזר שנאת הגר וכן הלאה . גזענות זה משו שנשאר מתקופת הדינוזאורים בזמן שניסו למצוא "גזע עליון ". ומאז הלבישו על המילה הזאת וכל דבר =גזענות. שבת שלום.

19/11/2009 | 20:35 | מאת: נולדה אתמול

בקרוב מאוד אביא אני את סיכומיי ומסקנותי בנושא הנידון. צל מחכה לך הודעה למטה.

22/11/2009 | 13:38 | מאת: צל

למה איומים למה ? תחת צל של איום ? לראות אותך ומקרוב כי הראייה שלי לא משהו ...

22/11/2009 | 13:06 | מאת: שלומי

איך אתה יודע שגר זו אשה ? ומה באמת יש לה נגדך ? זה ממש מוזר לי. אולי מבלי משים תוך כדי חידודי הלשון שלך החריפים, לא שמת לב שפגעת בה. זה קרה לי כמה פעמים עם אנשים. אולי ננסה להבין ממנה ממה היא נפגעה ? אדם פגוע מנסה לפגוע. כך לימדוני רבותי. בכל מקרה לא לקחת ללב. אנחנו כאן כותבים ליהנות בכיף ולא להתעצבן חלילה. יום טוב ומבורך

22/11/2009 | 13:37 | מאת: צל

לא יודע שגר זו אישה , הימרתי , 50 אחוז שאני צודק. אין כלום נגדה , אני אפילו לא יודע מי ומה היא\הוא. אני רק מרגיש שיש כאן טיפוס כמעט קבוע , זכר\נקבה שנהנה להגיב לדברים שאני כותב בשמות מוזרים , ובלעג לרוב תוך צעקות להתפלספות ,טרחנות וגיבובי מילים .מחר אענה על שאלה במתמטיקה ויאשימו אותי בכלכלנות .אין ספק עשיתי הרבה טעויות בעבר , אין לי שום בעיה לחזור על זה אם יעלה הצורך,סתאם. מאוד יכול שאני פגעתי בו\בה בלי לשים לב ואני מתנצל על כך אם כך היה . חופשי כותבים בשביל הכייייף ולהעברת ימי הבצורת בעבודה . שבוע מצוין.