איך אפשר להסביר את זה ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/11/2009 | 11:59 | מאת: שלומי

איך יכול תת אדם, מבחיל מגעיל שד גועל רפש מניאק חיה רעה אין לי מילים להגדיר אותו לרצוח משפחה שלימה תינוקות סבא סבתא והורים, והכל כי פיטרו אותו. ראבאק כיצד נוצרת מיפלצת שכזו ? זה כל כך מזעזע שזה מדכא. איך יצור אנוש יכול לרדת לרמה כל כך נמוכה. ולמה ? הרי הוא נברא כמונו, עם ידיים ורגליים ואף ופה אוכל ישן למד בביצפר שיחק בגולות איך זה קורה ?

19/11/2009 | 12:57 | מאת: מיכל...

אולי מחלת נפש יכולה להסביר את זה? פסיכופאט... מזעזע. אין מילים. זוועה.

19/11/2009 | 13:08 | מאת: צל

המוח זה דבר מדהים , התקלות שבו מדהימות לא פחות . איך למה וכמה ? תשכח מזה . כי לא היה , כי אין , ולא יהיה . יודע\שמעתי \קראתי דברים מזעזעים הרבה יותר .

19/11/2009 | 13:51 | מאת: מיכל...

זה ששמעת/קראת דברים מזעזעים הרבה יותר לא מפחית מהזעזוע שבמקרה הזה.