יאללה נולדה אתמול

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/11/2009 | 11:52 | מאת: שלומי

הכניסי לכאן את עיקרי משנתך הבוליטית את רואה אפשרות לשלום עם שכנינו ? הנה את ראש הממשלה. נתתי לך מינוי. מה את עושה ?

17/11/2009 | 16:04 | מאת: נולדה אתמול

הדבר הראשון שהייתי עושה הוא שהייתי מתפטרת. מי צריך את כאב הראש הזה והאחריות ונקיפות המצפון והפולסה דנורא שבטח היו עושים לי, מספיק ככה גם קשה לי! אבל אם היו מאיימים עלי ולא נותנים לי אפשרות להמלט ממר גורלי הייתי קודם כל מוציאה את הגזענות מחוץ לחוק- ולסבר את האוזן- מותר להיות בוליטיקאי ימני קיצוני אבל לא גזעני.

18/11/2009 | 07:53 | מאת: שלומי

ומכוערת וצריך לעקור אותה. הבעיה הגדולה היא להגדיר אותה. כיצד נקבע מי הוא גזעני ? הרי יש כאלו שקופצים על מילה כזו או אחרת וצועקים: אתה גזען ! וחוץ מזה, מה תעשי לגבי השלום המיוחל ? הרי על זה נסוב כאן הדיון. יום נפלא לך ומוצלח ושלא תיפגשי היום בגזענים ובגזענות