לנולדה אתמול...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/11/2009 | 20:15 | מאת: איריס

אז אני בטח טיפשה כי לא הבנתי את הרמזים שלך"מה זה בכל השמליים צריכים עזרה?

16/11/2009 | 20:18 | מאת: איריס

השחקנים השמאליים צריכים עזרה באוכל, אני בטח מפגרת , הדלקת בחוט שידרה שרפה כמה תאים במוח אולי די לפעמים פשוט נאס לי ואני רוצה לברוח להוואיי, או ללוס אנגלס ביתנו

17/11/2009 | 11:50 | מאת: שלומי

כך נראה לי כי כתבתי דעות ימניות וצל גם קצת הסכים כך שהיה נראה לה שהפורום נוטה ימינה אז היא רוצה לאזן את המצב כי היא כנראה שמאלנית בדעותיה הפוליטיות. הבנת ? איפה את בענין הזה ?

18/11/2009 | 17:29 | מאת: איריס

אני נוטה ימינה, נראה לי