עושה שלום במרומיו

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/11/2009 | 20:14 | מאת: יהיה טוב

ביקשתי ממשהו לעשות משהו אבל הוא לא ידע איך, ועשה לא נכון. ואני הייתי צריכה לעשות משהו ולא ידעתי שאני צריכה, כי רק לימדו אותי היום!!! בקיצור זה שעשה משהו לא נכון גרם לתגובת שרשרת ובקיצור, גרם להתפוצצות פיוז אנושי, ולקצר במערכת... ייקח כמה ימים לדברים לחזור לקדמותם אבל, זה בטח היה, יכול להימנע... יש אבל סיכוי רציני שבתסריט ה"לכאורה" תיקני, אני הייתי זו שחוטפת את ההתפוצצות "פתיל קצר"...אך אילו היתה לי השראה כמו זו של הדאלי לאמא, אולי רק אולי, העניינים היו מסתדרים בצורה חלקה יותר.... ראשית היה פה הרבה"נבואה שהגשימה את עצמה" אקרא הלילה תהילים וגם מחר , אולי זה יעזור... השם ישמרני וישים שלום עלינו

17/11/2009 | 11:45 | מאת: שלומי

אולי תפרטי יותר שנבין ? מה קרה בדיוק ? איזה התפוצצות ? איזה פיוז ? מי זה בעל הפתיל הקצר ? אי אפשר לתת לו קצת קצה חוט ולהאריך לו את הפתיל ? שיהיה לך רק טוב אמן

19/11/2009 | 14:03 | מאת: איריס

כי אני לא רוצה לפרט איפה אני עובדת ומה בדיוק קרה, אז הסברתי בקווים כלליים. ואני זו שצריכה ללמד ולתת עוד חוט לפתיל קצר. נתת לי רעיון. אולי אני אשתמש בזה בתור משל!